در این ترفند قصد داریم به معرفی یک روش کاربردی بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید کانکشن خود را طوری تنظیم کنید که به هیچ گاه اشغال نشود ؛ بدین شکل که به هنگام تماس به خط تلفن شما ، میتوانید از اینترنت خارج شوید و پاسخ تلفن را بدهید. البته برای این کار باید خط شما قابلیت پشت خطی را داشته باشد
بدین منظور:
1- از منوی Start وارد Control Panel شوید.
2- سپس وارد Network Connections شوید.
3- کانکشنی که با آن به اینترنت وصل میشوید را انتخاب کرده و بر روی آن راست کلیک کنید ، سپس Properties را برگزنید.
4- در پنجره باز شده به تب Advanced بروید.
5- از قسمت پایین ، دکمه Settings را برگزنید.
6- در پنجره جدید باز شده دکمه Edit را بزنید.
7- باز هم در پنجره جدید ، در کادر خالی عبارت Call Waiting را وارد نمایید.
8- در پایان تمام پنجره ها را OK کرده و خارج شوید.
اکنون در صورتی که در اینترنت باشید و کسی با شما تماس بگیرد ، با پیام Call wating now active روبرو خواهید شد.
لازم به ذکر است که باید برای بهره گیری از این سرویس ، مودم شما از Voice پشتیبانی کند و اینکه سیستم های مخابراتی برخی از مناطق امکان این کار را ندارند. همان طور که ذکر شد خط شما نیز باید قابلیت پشت خطی داشته باشد.
ایمیل شما می تواند دارای یک امضای باشد که در انتهای پیغام شما ظاهر می شود امضای ایمیل همان امضایی که شما با دست خو می زنید نیست بلکه شامل اطلاعات مفیدی درباره شما است. حتماً تا به حال در ایمیل خود با گزینه Signature روبرو شده اید این همان جایی است که شما می توانید امضای الکترونیکی خود را قرار دهید. اما این امضا حاوی چه مطالبی میتواند باشد و استفاده از آن چه لزومی دارد؟ در این مقاله مطالبی در مورد امضای ایمیل می خوانید.
ــ امضای شما مانند یک کارت ویزیت می تواند شامل نام، عنوان، شماره تلفن یا فکس، آدرس محل کار و آدرس پست الکترونیکی (ایمیل) شما باشد.
ــ استفاده از امضای الکترونیکی باعث صرفه جویی در وقت شما می شود اگر زمان برای شما اهمیت دارد استفاده از امضای الکترونیکی به شما در صرفه جویی در زمان کمک می کند چون برای هر ایمیل لازم نیست یک سری اطلاعات تکراری را مرتباً تایپ کنید.
ــ بعضی از نرم افزارهای پست الکترونیکی به شما امکان ذخیره بیش از یک امضا را می دهند بنابراین می توانید مثلاً برای ایمیل ههای شخصی از یک امضا و برای ایمیل های کاری از یک امضا استفاده کنید.
ــ ممکن است در آینده امضای پست الکترونیکی شامل یک کد رمز باشند تا بتوان فرستنده نامه را مشخص کرد و به این وسیله به یک پیغام ایمیل مانند یک کاغذ نامه سندیت داد.
فهرست شدن مطالب وبلاگ شما در موتورهای جستجوگر در نهایت باعث افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ خواهد شد. در ادامه نحوه معرفی وبلاگ به سه موتور جستجوگر مطرح و محبوب که قابلیت جستجو در محتوای فارسی را دارند شرح داده خواهد شد.
معرفی به جستجوگر گوگل ( Google )
جهت معرفی وبلاگ به جستجوگر گوگل به این آدرس بروید و همانطور که در تصویر نیز پیداست آدرس اینترنتی وبلاگ را در قسمت URL و توضیحی مختصر درباره وبلاگ را به انگلیسی در بخش Comments بنویسید .. لازم به ذکر است که گزینه Comments اختیاری است و میتوانید آنرا پر نکنید. در ادامه کلمه موجود در تصویر را در زیر آن و دربخش مربوطه بنویسید و در نهایت دکمه Add URL را بفشارید تا پیغام مربوط به ارسال موفقیت آمیز آدرس وبلاگ به گوگل نمایش داده شود.
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
معرفی به جستجوگر یاهو ( Yahoo )
برای معرفی رایگان سایت یا وبلاگ به جستجوگر یاهو لازم است تا یک نام کاربری از یاهو داشته باشید که میتوانید از ایمیل یاهو یا آی دی پیام رسان یاهو( یاهو مسنجر) استفاده کنید. پس از رفتن به آدرس معرفی سایت به جستجوگر یاهو و ورود نام کاربری یاهوی خود و کلمه عبور آن وارد صفحه ای دیگری خواهید شد که میتوانید آدرس وبلاگ خود را ثبت کنید. همانطور که در تصویر می بینید این صفحه دارای دو ورودی است که میبایست در روبروی عبارت Enter the URL for your page آدرس وبلاگ خود را وارد کنید. همچنین گزینه دیگری برای ورود آدرس RSS وبلاگ نیز وجود دارد که البته اختیاری است ولی پر کردن آن به جستجوی بهتر مطالب وبلاگ شما کمک خواهد کرد. پس از ورود آدرس وبلاگ دکمه Submit URL را بفشارید تا صفحه دریافت موفقیت آمیز آدرس وبلاگ شما توسط یاهو نمایش داده شود.
http://submit.search.yahoo.com/free/request
معرفی به جستجوگر( Msn )
معرفی وبلاگ به جستجوگر Msn بخصوص از این جهت که جستجوگری در حال پیشرفت است و احتمالا نقش بیشتری در نسخه های جدید سیستم عامل ویندوز بازی می کند توصیه می شود. برای معرفی وبلاگ به آدرس معرفی سایت جدید به این جستجوگر رفته و همانطور که در تصویر زیر نیز پیداست روبروی عبارت Characters کلمه نوشته شده در تصویر بالای آن و در پایین عبارت Type the URL of your homepage آدرس وبلاگ خود را وارد کنید سپس دکمه Submit URL را بزنید.
http://search.msn.com/docs/submit.aspx?FORM=WSDD2
نکات و موارد مهم
آنچه در زیر مشاهده می کنید یک چک لیست از از قطعاتی است که معمولاً در یک کامپیوتر یافت می شود. در مقابل قطعاتی که بدون آنها هم کامپیوتر بدون مشکل کار می کند، در داخل پرانتز نوشته شده است انتخابی. موفق باشید.
__ کیس ATX یا mid-tower
__ مادربرد ATX
__ CPU همراه با فن و Heatsink
__ RAM
__ کارت گرافیک
__ کارت صدا
__ Hard drive(یکی یا بیشتر)
__ اسپیکر ها
__ Keyboard
__ Mouse
__ استراحتگاه مچ برای کی برد و موس
__ مانیتور
__ CD-ROM یا DVD-ROM یا CD-RW یا CD-RW/DVD-ROM
__ محافظ اضافه ولتاژ های ناگهانی
__ Floppy Drive (انتخابی)
__ Zip Drive (انتخابی)
__ کارت شبکه (انتخابی)
__ مودم (انتخابی)
__ FireWire/i.Link (IEEE 1394) Card (انتخابی)
__ پرینتر (انتخابی)
__ اسکنر (انتخابی)
__ Webcam (انتخابی)