خداوند به موسی علیه السلام وحی کرد که دو کفش و عصای آهنین برگیر و آنگاه درزمین سیاحت کن و آثار و عبرتها را بجوی؛ تا آنکه کفشها پاره و عصا شکسته شود . [ابن دینار]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :5
بازدید دیروز :114
کل بازدید :102990
تعداد کل یاداشته ها : 526
04/4/20
12:37 ص

حتما شما نیز تا به حال با Run موجود در ویندوز خود سروکار داشته اید. برای استفاده مفید از Run دستورات خاصی وجود دارد که هر یک کار مفیدی را انجام میدهد. به عنوان مثال دستوری که اطلاعات سخت افزاری و هم چنین اطلاعات سیستمی اعم از رم و کارکرد CPU و غیره را به نمایش میگذارد. دانستن این دستورات ویندوزی بهتر و مدیریت آسانتر را برایتان به ارمغان خواهد آورد. 

با استفاده از کلیدهای ترکیبی Win+R و یا رفتن به منوی استارت وارد محیط Run شوید.

حال کافی است هر یک از این کدها را در آنجا وارد کنید :

REGEDIT

با تایپ این دستور رجیستری ویندوز باز میشود وبا استفاده از ان متوانید قسمت های مختلف ویندوز را بنا به سلیقه و خواست خود تغییر دهید .متذکر می شویم در رجیستری چیزی را که نمیدانید حذف یا تغییر ندهید .

CMD

با تایپ این دستور محیط سیستم عامل داس روبروی شما ظاهر می شود و می توانید فرمان های خود را برای این سیستم عامل تایپ نمایید.

PERFMON

با تایپ این دستور برنامه سیستم مانیتور اجرا می شود و در آن جزییاتی در مورد فضای اشغال شده از رم و یا مقدار بازدهی سی پی یو و همچنین مقدار اطلاعات خواننده شده از هارد را برای شما به صورت نمودار بیان می نماید.

SYSEDIT

با تایپ این دستور ویرایشگر فایل های سیستمی اجرا می شود و می توانید آنها را ویرایش نمایید .متذکر میشویم در صورت تغییرات اشتباه ممکن است سیستم شما بالا نیاید .

FIREWALL

با تایپ این دستور می توانید دیواره آتش ویندوز خود را فعال ویا غیر فعال کنید . فعال بودن دیواره آتش برای امنیت در شبکه ونیز جلوگیری از ورود هکرها به سیتم شما بسیار موثر است.

Drwtsn32

با تایپ این دستور برنامه دکتر واتسون اجرا می شود این برنامه در گزارش و همچنین عیب یابی مشکلات نرم افزاری بسیار مفید می باشد

NTBACKUP

با تایپ این دستور برنامه گرفتن نسخه پشتیبان بر روی سیستم شما اجرا شده و می توانید از سیستم خود نسخه پشتیبان تهیه نمایید .

DISKMGMT

با تایپ این دستور برنامه مدیریت دیسک شما اجرا شده و می توانید با استفاده از آن دیسک سخت خود را مدیریت نمایید ویا هر یک از پارتیشن ها را حذف نمایید .

DEVMGMT

با تایپ این دستور میتوانید سخت افزار های نصب شده بر روی سیستم خود را بازبینی نمایید و یا یک از آنها را حذف و یا نصب نمایید .

EDUCEDIT

با تایپ این دستور می توانید یک کاراکتر بسازید و یا یک کاراکتر را ویرایش نما یید.

Services

با تایپ این دستور می توانید یکی از سرویس های ویندوز را لغو نمایید یا یک سرویس جدید به آن اضافه نمایید .

MSCONFIG

با تایپ این دستور میتوانید نرم افزارهای را که در هنگام بالا آمدن سیستم بر روی قسمت سیستم ترایی ویندوز قرار می گیرند غیر فعال کنید .ضمنا اگر سیستم شما دیر Shut Down می شود به این قسمت سری بزنید.



  
  

روشهای هوشمندانه ایی برای افزایش بازدید سایت 

افزایش بازدید سایت یا به عبارتی ترافیک وب سایت برای هر صاحب سایت و یا وبلاگ یک امر بسیار ضروری می باشد.بدون ترافیک وب سایت ما هیچ مشتری و خریداری نخواهیم داشت.متاسفانه ترافیک وب سایت فقط به سمت سایت ما هدایت نمی شود و باید برای داشتن آن به صورت منسجم و مداوم کار و تلاش انجام دهیم. در این مطلب متدهایی ارائه شده است که همین حالا نیز می توانید برای افزایش ترافیک وب سایت و بهبود میزان فروش تان از آنها استفاده نمایید.

راه اندازی بازاریابی مقاله

راه اندازی بازاریابی مقاله یکی از راههای افزایش بازدید سایت است.نوشتن مقاله آن اندازه که فکر می کنید هم سخت نیست و می تواند برای افزایش بازدید سایت شما شگفتی بیافریند! نوشتن در مورد چیزهایی که در مورد آن می دانید،در واقع فقط بازگو کردن آن موارد به دوستانتان می باشد.اصلاً احتیاج به استفاده از کلمات فانتزی و بزرگ نیست،زیرا افراد بیشتر احتیاج به اطلاعات اساسی و خلاصه و مختصر دارند.مقالات خود را به برخی از دایرکتوری های مشهور مقاله مانند Ezine ارسال نمایید.

نوشتن گزارشات و بررسی های وب سایت

نوشتن گزارشات،بررسی وتجزیه و تحلیل بازدیدهای سایت،دید بهتری درمورد راههای افزایش بازدید سایت را به شما میدهد.بررسی و تجدید نظر در مورد وب سایت تان در Alexa و گرفتن ترافیک بیشتر و بهبود رتبه وب سایت در Alexa نیز امری ضروری می باشد. به Alexa بروید و ثبت نام نمایید و شروع به بررسی میزان ترافیک وب سایت خود نمایید.

کلمات کلیدی مرتبط

استفاده از کلمات کلیدی مناسب میتواند سبب افزایش بازدید سایت شود.ابزارهای پیشنهاد دهنده ی کلمات کلیدی زیادی وجود دارد که شما می توانید برای پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب با اهدافتان استفاده نمایید. به عنوان مثال اگر دارای یک وب سایت مراقبت از حیوانات خانگی هستید، می توانید کلمات “مراقبت از حیوانات خانگی” را در ابزار مربوطه وارد کرده و کلمات کلیدی مرتبط برای استفاده در وب سایت تان را پیدا نمایید.

Yahoo Answers

به صورت منظم از Yahoo Answers بازدید نمایید و تا جایی که می توانید پاسخ های زیادی به آن ارسال نمایید. اما توجه داشته باشید که از سیاست ها و قوانین سایت پیروی کنید. البته نمی توانید سعی کنید که به طور مستقیم افراد را به صفحات خرید وب سایت تان هدایت نمایید و یا اقدام به ارسال پاسخ هایی با کیفیت پایین همراه با لینک وب سایت تان در Yahoo Answers نمایید.

وب سایت تعاملی

شما باید برای افزایش بازدید سایت تان با تالارهای گفتگو، انجمن ها و وب سایت های نظرسنجی در تعامل باشد.اگر بازدیدکنندگان وب سایت شما احساس نزدیکی و ارتباط بیشتری با وب سایت شما نمایند، آنها بازدید بیشتری از وب سایت شما خواهند داشت و زمان طولانی تری در آن صرف خواهند نمود. کمی سرگرمی و تفریح مانند سرگرمی های رقابتی، بازی ها و… در وب سایت خود اضافه نمایید. به صورت هفتگی یا ماهیانه بازی و مسابقه اجرا نمایید. اجرای مسابقه برای یک ماه هزاران نفر به ترافیک وب سایت شما اضافه خواهد کرد.

کارت های ویزیت تجاری

برای خود کارت های ویزیت تجاری مناسب و موثری تهیه نمایید و هر جا که می روید به دست افراد برسانید. مطمئن شوید که این کارت ها منحصر به فرد و خاص هستند. در مرتبهء اول می توانید اقدام به ارائه تخفیف به افراد نمایید. یک پیام شخصی می توانید برای افراد بر روی آن بنویسید. می توانید اقدام به ارائه خدماتی به صورت رایگان نمایید. کارت ویزیت تجاری تان را به صورتی طراحی کنید که اطلاعاتی بیش از نام و آدرس در آن گنجانده شود.

Podcasting

پخش فایل های صوتی و تصویری که افراد می توانند توسط دستگاه های مختلفی آنها را ببینند و بشنوند.Podcast خود را به صورتی در وب سایت ایجاد نمایید که بسیار آموزنده و جالب باشد. در این فایل ها در مورد چگونگی کمک وب سایت تان به افراد صحبت کنید و اجازه دهید آنها بدانند که شما در وب سایت تان چه رقابت ها و چه فعالیت های تعاملی ارائه می نمایید.تمامی چیزی که برای ساخت Podcast نیاز دارید، کار با میکروفون و ویرایشگر صدا می باشد. هنگامی که Podcast خود را ایجاد کردید، آن را در تالار گفتگوی Podcast و یا دایرکتوری های آزاد مانند PodcastBlaster ارائه نمایید.

بیلبورد پورتابل

وسیله نقلیه تان را روشن کنید و تابلوی تبلیغاتی وب سایت تان را بر روی آن نصب کرده و به هر کجا که می خواهید بروید و حرکت کنید. می توانید از پوشش های vinyl مقرون به صرفه مانند پوشش های تبلیغاتی بر روی ماشین و یا علائم مغناطیسی مانند Esigns استفاده نمایید. یک روز سرگرم کننده با ماشین تان خواهید داشت؛ با تبلیغاتی که بر روی آن دارید می توانید ترافیک سایت قابل توجهی برای وب سایت تان به ارمغان بیاورید.

رسانه های اجتماعی

این روزها بازاریابی رسانه های اجتماعی بیشتر برای افزایش بازدید سایت استفاده می شود.به فیس بوک، تویتر، LinkedIn و دیگر شبکه های اجتماعی بپیوندید.بازدید از پیغام های افراد در انجمن های گفتگو واقعاً تعامل ایجاد می نماید.به سولات افراد پاسخ دهید، به آنها توصیه های مفید و اطلاعات لازم را ارائه نمایید.تبدیل به یک عضو فعال در شبکه های اجتماعی شوید زیرا که در افزایش بازدید سایت شما شگفتی می آفریند.

ارائه خدمات رایگان

یکی دیگر از راههای افزایش بازدید سایت ارائه خدمات رایگان است.اقدام به ارائه مطالب و اطلاعات و گزارشات مفید در وب سایت تان نمایید و یا می توانید کتاب های الکترونیک به صورت رایگان در سایت تان عرضه نمایید که این کار میتواند به افزایش بازدید سایت تان کمک کند.لینک وب سایت و دیگر اطلاعات تجاری خود را در این مطالب قرار دهید. اجازه دهید که افراد بدانند که می توانند از وب سایت شما چیزی دریافت نمایند.می توانید این فایل ها را در پایین امضای ایمیل خود بیافزایید و یا در صفحات شبکه های اجتماعی خود ارسال نمایید. مطمئن باشید قبل از اینکه خودتان خبردار شوید، مطالب و گزارشات مفید شما می تواند در سراسر وب، روزانه ترافیک جدیدی برای سایت شما ایجاد نماید.

نقشه سایت

برای وب سایت خود نقشه سایت XML ایجاد نمایید و آن را در گوگل ثبت نمایید. نقشه سایت به موتورهای جستجو اجازه ء دسترسی بیشتری به صفحات وب سایت تان خواهد داد.در نتیجه در جستجوهای افراد، صفحات وب شما بسیار ساده تر پیدا خواهد شد.به راحتی می توانید با XML نقشه سایت تا 500 صفحه نیز ایجاد نمایید.گزینه های دیگری مانند Xsitemap نیز وجود دارد.برای پیدا کردن گزینه های جایگزین و انتخاب آنها می توانید به جستجو بپردازید.

راه های بسیار زیادی برای افزایش بازدید سایت وجود دارد. برخی از آنها برای وب سایت شما مفید و برخی دیگر برای سایت شما کار نخواهد کرد. از ایده های موجود در این مقاله استفاده کنید و به آن ایده های جدید بیافزایید و یا ترکیبی از آنها ممکن است برای شما بهتر باشد. ترافیک و افزایش بازدید وب سایت به راحتی ایجاد نمی شود و تنها با کار سخت و تلاش شما و استفاده از ایده های جدید ایجاد خواهد شد.همچنین با پیدا کردن این که کدامیک از روش ها بهتر برای وب سایت تان کار می کند،می تواند بر افزایش بازدید وب سایت شما موثر باشد.



  
  

شاید حالا وقت آن رسیده باشد تا حضور خود را در وب اعلام نمایید. توسط!Yahoo شما می توانید وب سایتی را در شبکه جهانی اینترنت به صورت رایگان ایجاد نمایید و اطلاعاتی را در مورد خود، خانواده، کار و یا هر عنوانی که دوست در آن بگذارید. برای ایجاد یک صفحه خانگی، یاهو 15 مگابایت فضا در اختیار شما می گذارد. شما می توانید صفحه وبی متناسب با این فضا طراحی کرده و در وب به نمایش بگذارید.

شروع کار:

1-آدرس www.yahoo.com رادر نوار آدرس مرورگر خود وارد و کلید Enter را در صفحه کلید فشار دهید.

2- در قسمت بالای صفحه بر روی گزینه Geocities کلیک کرده و در صفحه باز شده Username (نام کاربر) و Password (کلمه رمز) خود را وارد نموده و کلید Sign In را کلیک نمایید.

3- در صفحه باز شده بر روی گزینه Yahoo! Page wizard کلیک نمایید.

توسط این گزینه شما می توانید با پیروی از دستورات صفحه نمایش به سادگی یک صفحه وب را ایجاد نمایید.

4- در صفحه باز شده شما می توانید انواع الگوهای از پیش ساخته شده جهت ساخت صفحه وب مورد نظرتان استفاده نمایید، بر روی یکی از الگوها کلیک نمایید.

5- در صفحه ظاهر شده شما می توانید صفحه وب انتخابی خود را در رنگهای مختلف مشاهده نمایید. با توجه به سلیقه خود یک رنگ را انتخاب کنید.

6- در صفحه Welcome to Yahoo بر روی Begin کلیک نمایید.

7- در صفحه Chooses a look for your page شما می توانید یکی از سبکهای موجود صفحه را انتخاب نموده و بر روی کلید Next نمایید.

نکته: در صورتی که می خواهد پیش نمایشی از سبک انتخابی را مشاهده نمایید در این قسمت بر روی کلید Preview کلیک نمایید.

8- در صفحه Enter your into در قسمت your name نام خود و در قسمت Your email address آدرس Email خود را وارد کنید. نام و آدرس Email وارد شده در این قسمت در صفحه وب شما ظاهر می گردد.

9- در صفحه Pick your picture شما می توانید تصویری را به دلخواه به صفحه وب خود اضافه نمایید. برای اضافه نمودن تصویری از کامپیوتر خود به صفحه وب در حال ساخت بر روی کلید Upload New Image کلیک کرده و در پنجره ظاهر شده بر روی کلید Browse کلیک کنید و عکس مورد نظر خود را از روی کامپیوتر خود انتخاب کرده و بر روی کلید Upload کلیک کنید. بعد از چند لحظه تصویر انتخابی به صفحه وب اضافه می گردد.

نکته: شما در این قسمت می توانید از تصاویر پیش فرض نیز استفاده نمایید و یا در صورت عدم تمایل به داشتن عکس بر روی گزینه Donشt use an image کلیک کنید.

برای رفتن به مرحله بعد بر روی کلید Next کلیک کنید.

10- در صفحه Describe yourself در کادرهای مربوطه توضیحاتی را در مورد خود و علایق خود وارد نمایید و بر روی Next کلیک نمایید.

11- در صفحه Enter your favorite links شما می توانید آدرس های دلخواه خود را به صورت لینک وارد کرده و بر روی کلید Next کلیک کنید.

12- در قسمت Describe your friends and family شما می توانید توصیفی از خانواده و دوستانتان وارد نمایید و بر روی کلید Next کلیک نمایید.

13- در صفحه Enter your friends and family شما می توانید اسامی دوستانتان را به صورت لینک درآورید بعد از وارد کردن اسامی بر روی کلید Next کلیک کنید.

14- در صفحه Name your page شما می توانید اسمی را برای صفحه وب خود تعریف کرده و بر روی کلید Next کلیک نمایید.

15- در صفحه Congratulations به شما به خاطر ساخته شدن صفحه خانگی در سایت Yahoo تبریک گفته می شود.شما می توانید آدرس صفحه خانگی ساخته شده را به دوستانتان بدهید تا از آن دیدن نمایند.

نکته: در مثال فوق ما از الگوی از پیش ساخته شده Personal Page را استفاده کردیم لذا توضیحات داده شده در این قسمت مربوط به این الگو می باشد. در صورتی که شما از الگوی صفحه وب دیگری استفاده کنید ممکن است گزینه های آن با تعاریف داده شده در این قسمت تفاوت داشته باشد.


  
  

دنیای فلش، دنیایی کاملا متفاوت با محیط گرافیک پیکسلی یا Bitmap بود. این قالب می توانست حرکتهای نرم و زیبایی از شکل‌ها و متن‌ها را با حجمی قابل قبول و گاه بسیار کمتر از معادل GIF خود تولید کند. برگ برنده دیگر فلش این بود که قابلیت تعاملی بودن را نیز داشت. اما مشکل آن این بود که روی همه مرورگرها این افزونه (Plug-in) نصب نبود و بنابراین همه لزوما نمی‌توانستند فلش را ببینند. اما ویژگیهای منحصر به فرد فلش و گسترش سریع آن، کمک کرد تا اکثریت کاربران اینترنت Flash Player کم حجم را دانلود و این قابلیت را فعال کنند. بدین ترتیب کم‌کم شاهد نقش پررنگ‌تر فلش در صفحات وب، و شکل گیری سایتهای Full-Flash بودیم.

بنابراین می‌توان «استفاده از فلش» را در وب به سه دسته نه چندان متمایز تقسیم نمود:

1- دسته اول فلشهای تبلیغاتی هستند که ادامه راه بنرها و لوگوهای GIF را با افکتها و حرکتهای پیشرفته‌تر پیش می‌برند.

2- دسته دوم فلشهای تزئینی هستند که در بخشهای مختلف ساختار سایتها استفاده می‌شوند. برای مثال در طراحی هدر، منوها، کلیدها، اسلایدها و... ممکن است از فلش استفاده شود.

3- دسته سوم اصطلاحا سایتهای Full Flash هستند، که تمام سایت، اعم از ساختار و محتوا، تحت فلش اجرا می‌شود و دیگر از شیوه کدنویسی استاندارد طراحی صفحات وب برای ارائه محتوا استفاده نمی‌شود. اینگونه سایتهای اعجاب‌انگیز، سرشار از حرکتها و افکتهای متنوع، جذاب و خلاقانه‌ای هستند که در زمینه موشن‌گرافیک تحت وب حرف اول را می‌زند. تعاملی بودن این محیط در کنار قدرت فوق‌العاده فلش در خلق انیمیشن، موجب شد شاهکارهای آنلاینی خلق شود که در نوع خود بی نظیر باشد. 

نمونه هایی از سایتهای فول فلش:

Magnivate Interactive Boutique Agency

Pantagonia

Theologos House of Jewellery

 

 

Edwin Murat Ganter PortfolioDirectGov - Act On CO2 Calculator


معایب سایتهای Full Flash:

اما بنا به دلایلی این‌گونه از سایتها آنچنان که باید رواج پیدا نکردند. این شیوه از طراحی سایت نقصهای جدی نیز داشت که اینجا به مهمترین آنها اشاره می کنیم:

الف- حجم بالای سایتهای فول فلش: معمولا اینگونه سایتها به خاطر استفاده فراوان از تصاویر، آبجکتها، متون و افکتهای حرکتی، حجم بسیار بالاتری از وبسایتهای استاندارد دارند. حجم زیاد سایت موجب می‌شود کاربر تا زمان بارگزاری کامل سایت به علت سرعت پایین منصرف شود و یا اشتیاق کمتری برای بازگشت به سایت و دیدن دوباره آن داشته باشد. ضمن اینکه در صورتی که مرورگر کاربر فلش‌پلیر نداشته باشد، زمانی نیز صرف دانلود و نصب آن می‌شود.

ب- محتوای عمدتا استاتیک: اکثر قریب به اتفاق سایتهای فول فلش، محتوایی استاتیک دارند. خصلت چیدمانهای خلاقانه گرافیکی این سایتها، کمتر اجازه می‌دهد که یک سایت به معنای واقعی داینامیک داشته باشیم. منظور ما از داینامیک، محتوای پویایی است که از یک دیتابیس خوانده شود و صاحب سایت بتواند بدون نیاز به طراح سایت، آن محتوا را تغییر دهد. اما معمولا اینگونه سایتها برای به روز رسانی نیاز به اعمال تغییرات توسط طراح دارند. به خصوص اگر زبان آن غیر انگلیسی و مثلا فارسی باشد! در حالی که اکثر سایتهای استاندارد، از یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS بهره می‌برند که محتوایشان بدون نیاز به طراح سایت می تواند به روز شود.

ج- عدم دسترسی به محتوا از طریق موتورهای جستجو: همانطور که می دانیم امروزه اصلی‌ترین منبع بازدید یک سایت از طریق موتورهای جستجوی معروفی نظیر گوگل است که سایتها را بر اساس محتوایشان فهرست (index) می‌کنند. ارتقاء رتبه یک سایت در این فهرست SEO یا «بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو» نام دارد که خود یک تخصص است. می‌توان گفت سایتهای فول فلش، در زمینه SEO بسیار ضعیف عمل می‌کنند و معمولا حرفی برای گفتن ندارند. و این ضربه بزرگی به این شیوه از طراحی وب وارد می نماید.

د- گران بودن و دردسر زیاد: معمولا راه‌اندازی سایتهای فول‌فلش که از قابلیتهای فلش بودن بهترین استفاده را ببرد و موشن‌گرافیک‌های جذاب و خلاقانه داشته باشد، هزینه زیادی برای طراحی می‌طلبد. ضمن آنکه حفظ و ساپورت اینگونه سایتها معمولا سخت‌تر و پیچیده‌تر است و نیاز به تخصصهای تلفیقی دارد. بنابراین هر کسی یا هر شرکتی نمی‌تواند سراغ این دسته از سایتها برود.

هـ- دور شدن از مفهوم وب: گرچه سایتهای فول فلش در زمینه تعاملی بودن معمولا چیزی کم ندارند، اما ساختار آنها وب گونه نیست و محدودیتهای زیادی نسبت به رقبای استاندارد خود دارند. متنها معمولا محدودند، تصاویر و متن ها کمتر قابلیت ذخیره شدن یا لینک شدن دارند و... . مثلا شما هیچ وقت یک شبکه اجتماعی فول‎فلش نخواهید دید! در یک کلام، اینگونه سایتهای فول‌فلش بیشتر به درد نرم افزارهای مالتی مدیا می‌خورند تا دنیای تارهای عنکبوت.

با این وجود، این نوع از سایتها همچنان به بقای خود ادامه می‌دهند و رو به پیشرفتند. خصوصا در بازیهای آنلاین و تحت وب (که در نوع خود پدیده قابل توجهی هم هست) یکی از جذاب ترین گزینه ها فلش است.

از لحاظ معیارهای زیبایی‌شناسی موشن‌گرافیک، شاید بی‌نظیرترین نمونه‌ها را بتوان در این گونه از سایتها مشاهده نمود و سایتها را نه برای محتوا، بلکه برای زیبایی و خلاقیت به کار رفته در آنها بازدید نمود. اینجا چند نمونه دیگر از سایتهای زیبای فول فلش را (با تمام معایبش!) مشاهده می کنیم:


Zign Marketing Digital

Lilia Planet

Imagine Air - Flash Site School project

Bebiko



  
  

1. برای طراحی وب سایت حرفه ای باید مهارتهای متعددی را یاد بگیرید. از یک طرف کدنویسی های مربوط به طراحی استاتیک که شامل HTML و CSS ( و طبیعتا JavaScript و jQuery در مرحله بعد) و همچنین زبانهای برنامه نویسی تحت وب مانند php (توصیه میشود!) و یا asp یا python و... را آموزش ببینید. اما همانطور که قبلا در مطلبی نوشته بودیم طراحی وب فقط کد نویسی نیست! بلکه شما باید مهارتهای مختلف طراحی گرافیک، اصول طراحی تعاملی، معماری وب، بازاریابی، و... را نیز یاد بگیرید.

2. شیوه یادگیری تمام این فوت و فن ها بستگی به خودتان دارد. اما دو شیوه پر بازده تر است: اول خود اینترنت و جستجو در آن (خصوصا اگر زبانتان خوب است)، و راه دوم رفتن به کلاسهای آموزشی آموزشگاههایی مثل کیش مهر و مجتمع فنی است. کتاب و سی دی آموزشی بد نیست، اما به نظر من بازدهی خوبی ندارند چون تئوری هستند و عملا آموزشهای مکتوب کمتر کاربردی است.

3. اگر فکر می کنید طراحی وب یک شغل پاره وقت است که در اوقات فراغت می توانید یاد بگیرید، فکر می کنم تا حدود زیادی اشتباه می کنید. این حرفه، تلاش و مطالعه تمام وقت می خواهد و دائما باید در حال یادگیری و تکمیل مهارتهای خود باشید.پس طراحی وب را جدی بگیرید.

4. پس از یادگیری اصول اولیه و کدها، تازه اول راه هستید، باید نمونه کار برای خودتان جور کنید و بهتر اینکه از یک وبسایت شخصی یا با طراحی سایتی که در موضوع مورد علاقه خودتان است شروع کنید. فراهم کردن نمونه کارهای قوی بسیار مهم است و شرکتها معمولا بر اساس آن شما را انتخا می کنند. پس از چند ماه کار کردن مستمر روی سایتهای خودتان، کم کم سفارشهای کوچک می گیرید و اگر واقعا وقت بگذارید، پس از یک سال می توانید روی درآمدش حساب کنید.

5. مطالب این وبلاگ و سایتهای آموزشی را بخوانید و پیگیر باشید! و نکته آخر اینکه مطمئن باشید اگر به اندازه ای که انرژی می گذارید تا چهار سال درس بخوانید و یک لیسانس  بگیرید، اگر روی طراحی وب هم وقت بگذارید، نتیجه بسیار بهتری می گیرید!



  
  
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >